EXCLUSIEF: UNSW Student ontdekt de snelste manier om gewicht te verliezen - 12,5kg in 1 maand!

Voedingsdeskundigen zijn verbijsterd over deze nieuwe afslankmethode....


Het Nieuwsblad

Laura Van Dorsselaer, een student aan UNSW, was in staat om 12,5 kg (vooral buikvet) te verliezen in 1 maand zonder ooit een cent van haar eigen geld te gebruiken. Laura studeert voedingswetenschappen aan de UNSW, en voor een vereist onderzoeksproject dacht Laura dat het perfect zou zijn om universitaire fondsen te gebruiken om uit te vinden hoe ze haar gewichtsverlies kan versnellen. Volgens Laura: "Het duurste deel van dit alles was het vinden van wat werkte. De eigenlijke oplossing kost slechts ongeveer 5 euro."

"Ik heb mijn hele leven al met mijn gewicht geworsteld. Ik heb allerlei soorten diëten geprobeerd, maar ze werkten gewoon niet zo goed als beloofd. Ik heb een fulltime baan bij een plaatselijke kruidenierswinkel en ik werk ook aan mijn masterdiploma, dus ik heb geen tijd om naar de sportschool te gaan! Toen ik dit grote onderzoeksproject kreeg toegewezen, zag ik het als de perfecte gelegenheid om dieper te kijken naar de natuurlijke mogelijkheden die er zijn voor gewichtsverlies, en toen kwam ik erachter dat er veel natuurlijke methoden zijn om effectief gewicht te verliezen, zonder een streng dieet of het uitvoeren van vermoeiende oefeningen. Ik ben zelf het levende bewijs dat mijn theorie juist is! ” - Laura Van Dorsselaer


Sinds de studie deelde Laura haar ontdekking met haar goede vriend Mark, die ook met zijn gewicht had geworsteld. De resultaten van Mark zijn nog indrukwekkender dan die van Laura!


Mark was in staat om 43,7 kilogram te verliezen in 3 maanden tijd.

We zijn met Laura gaan samenzitten om haar meer te vragen over hoe ze achter deze nieuwe methode is gekomen en hoe het precies werkt.


Interviewer: Vertel ons, hoe wist je waar je moest beginnen?

Laura: Om eerlijk te zijn, wist ik dat niet. Ik kreeg van de universiteit een budget voor het project, en ik heb bijna alles op de markt onderzocht! Ik heb andere eerdere onderzoeken, casestudy's en zelfs succesvolle afslankverhalen van anderen onderzocht.

Interviewer: Dus, wat was het geheim?

Laura: Het is een grappig verhaal. Ik lees graag roddelbladen en volg het leven van wereldsterren op de voet. Ik heb gemerkt dat in korte tijd veel beroemdheden drastische lichaamsveranderingen vertonen zonder plastische chirurgie of de hulp van personal trainers. Dus begon ik dat fenomeen nader te bekijken!

Interviewer: En waar heb je eindelijk de sleutel tot succes ontdekt?

Laura: "Na veel onderzoek zag ik een terugkerend aspect...: Veel beroemdheden waren enthousiast over een plant genaamd Garcinia Cambogia. Dit is een inheemse plant die alleen voorkomt in sommige delen van Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Toen ik wat grondiger onderzoek deed, ontdekte ik dat deze vrucht veel effectieve ingrediënten bevat die de vetverbranding en gewichtsverlies stimuleren. Garcinia Cambogia was eigenlijk het ontbrekende stukje in mijn puzzel!".

"Ik kwam er al snel achter dat de werkzame stoffen in deze vrucht ook verkrijgbaar zijn als een geconcentreerd en 100% natuurlijk voedingssupplement, genaamd Healthy Life Garcinia Cambogia. Ik heb een pot besteld om het te proberen. Het bevatte precies genoeg voor 1 maand. Natuurlijk heb ik de tabletten eerst zelf in het lab onderzocht. Het bleek 100% echt Garcinia Cambogia. te bevatten. De hoge concentratie Hydroxycitroenzuur (HCA) en vitamine C helpt niet alleen bij gewichtsverlies, maar is ook echt goed voor je lichaam! Toen ik mezelf daarmee had gerustgesteld, was ik nog meer gemotiveerd om mijn theorie te testen. En het resultaat mag voor zich spreken, toch? "

Interviewer: Dat is geweldig! Kun je uitleggen hoe het werkt?

Laura: "Het natuurlijke ingrediënt Hydroxycitroenzuur blokkeert als het ware de vetproductie, maar het geeft je spijsverteringssysteem ook een enorme boost. Deze interactie zorgt ervoor dat het lichaam van vetinname naar vetverbranding gaat. Dit proces gaat door als je slaapt. Dus eigenlijk hoef je er niets voor te doen. Een ander aangenaam neveneffect is dat het je hongergevoel onderdrukt, zodat het de drang voorkomt om overdag snacks te eten.”

Interviewer: Hoe kan ik het zelf gebruiken om af te vallen? Moet ik bijvoorbeeld speciale diëten of oefeningen volgen?

Laura: “Je neemt twee keer per dag 1 capsule in. Een bij het ontbijt en de tweede bij het diner. Je hoeft geen dieet te volgen zodat je gewoon kunt eten wat je normaal gesproken overdag eet. Je hoeft ook geen extra oefeningen te doen. Het was een perfecte oplossing voor mij! Ik heb niets veranderd in mijn dagelijkse routine omdat ik absoluut geen invloed wilde uitoefenen op mijn onderzoek en eventuele resultaten. Al snel begon ik een verschil te merken, vooral in mijn buikgebied. Maar ik had nooit gedacht dat ik zo veel gewicht zou verliezen na slechts een maand van het gebruik van Healthy Life Garcinia Cambogia!”

Sinds ze haar vriend Mark hielp afvallen, hebben meer mensen Laura benaderd om hun overtollige vet kwijt te raken!

Healthy Life Garcinia Cambogia™ is klinisch bewezen:

  1. Het rustend metabolisme te verhogen met meer dan 130%.
  2. Schadelijke giftige stoffen te doorspoelen
  3. Het energieniveau te verhogen en de stemming te verbeteren
  4. Overtollige vetproductie te blokkeren

We hebben contact opgenomen met officiële verdeler van Healthy Life Garcinia Cambogia in België. De leverancier heeft zoveel vertrouwen in het product dat hij een 100% risicoloze aankoop garandeert door tijdelijk GRATIS monsters uitsluitend aan onze lezers te verstrekken! Lees verder voor een korte selectie uit het onderzoeksrapport van Laura en hoe u van dit aanbod gebruik kunt maken:

Resultaten - Laura verloor 12,5 kg zuiver lichaamsvet in slechts 1 maand met behulp van Healthy Life Garcinia Cambogia™

Week een:

Na het nemen van de Garcinia Cambogia capsules elke ochtend en avond bij mijn eten, ben ik al zeer positief over de resultaten. Ik barst van de energie en ik had niet eens zin om ongezonde snacks te eten. Dat was een positief neveneffect van Garcinia Cambogia, het onderdrukt je hongergevoel. Aan het einde van deze eerste week was ik aangenaam verrast: Ik ben ongeveer 3 kilo afgevallen! Natuurlijk vermoedde ik zoiets omdat mijn broek merkbaar losser zat. Dit is een goede start!

Week twee:

Allereerst wil ik benadrukken dat ik absoluut niets anders heb gedaan dan voordat ik begon met het nemen van Garcinia Cambogia om mijn resultaten zo min mogelijk te beïnvloeden. Dat is niet gemakkelijk, want ik heb veel meer energie dan voorheen. Gelukkig was er Netflix en kon ik ontspannen op de bank (zoals ik normaal gesproken doe als ik niet studeer of werk). Na de tweede week stond ik op de weegschaal en kon ik mijn ogen niet geloven. Ik was al 6,3 kilo afgevallen! Maar ik was nog steeds niet overtuigd, omdat ze zeggen dat men veel water verliest aan het begin van een dieet. Ik wilde de komende weken de resultaten afwachten.

Week drie:

Na 3 weken waren al mijn twijfels en scepticisme absoluut verdwenen! Ik ben 3 broekmaten afgevallen na het verlies van in totaal 9,7 kilogram en ik heb nog steeds een ton aan energie. Vaak, rond de derde week van andere diëten, had ik de neiging om zonder energie komen te zitten, maar met Garcinia Cambogia daalde mijn energieniveau niet, maar bleef het de hele dag stabiel.

Week vier:

Ongelofelijk. Dat is eigenlijk het enige woord dat ik heb voor mijn resultaten. Na week 4 verloor ik in totaal 12,5 kilo zonder extra inspanning! Het toevoegen van Healthy Life Garcinia Cambogia is het enige wat ik veranderd heb in mijn dieet. Natuurlijk ben ik erg blij met hoe ik er nu uitzie. Maar ik ben nog trotser op het feit dat mijn theorie echt juist blijkt te zijn! Ik kan niet wachten om mijn bevindingen te delen met mijn leraren. Hopelijk kunnen veel mensen hier snel mee geholpen worden!

OPMERKING VAN DE REDACTEUR: Samen met Laura Van Dorsselaer en de officiële leveranciers van Healthy Life Garcinia Cambogia™ kwamen we met een exclusief aanbod voor onze lezers. De leverancier heeft zoveel vertrouwen in het product dat hij een 100% risicoloze aankoop garandeert door tijdelijk GRATIS monsters verstrekken!

* Update:

Beperkt aantal monsters beschikbaar!

(171) lezers bekijken momenteel deze tijdelijke aanbieding.

Voeg een opmerking toe

Vanessa De Bruyne

Fantastisch!! Gefeliciteerd met deze ontdekking. Je gaat grote dingen bereiken in deze wereld!

Evelien Verstraete

Kzag da product bij een BV op sociale media en moest da meteen hebben. 5 weken later kan ik mezelf nauwelijks herkennen. HEEL TEVREDEN!

Suzanne Buytaert

Wat een tof verhaal!!

Eva De Roovere

Ik wou dat ik dit geweten had voor mijne lipo. Da zou me veel centen bespaard hebben.

Mieke Smet

Voor mensen die nog niet overtuigd zijn om het te proberen: Ik gebruik het al 2 weken en ik zie een groot verschil!

Ellen van der Linden

Kheb da product al eerder gezien, maar nu dak dit artikel lees benk er meer gerust op dat et zal werken. Kga da tog ne keer proberen vooral met deze promotie. Ik ben erg curieus!

Gerda Smit

Mijn dochter kent dit meiske. tis waar, ge herkent haar bijna nie meer!

Evi De Lange

Mijn zus heeft me hier een paar maanden geleden al over verteld. Ik ga gebruik maken van dit aanbod en geef dat product een kans en hoop echt dat het werkt!!

Marie Vinck

Allee ken alles al geprobeerd, niets nie helpt...... Maar kzal dit ook proberen, want 't kost toch nie veel.

Lieve De Geest

Het werkte! Net zoals het werkte met deze vrouw! Het was super gemakkelijk, neem het één keer 's morgens en één keer 's avonds en je bent klaar! Ik heb geen honger meer, dus ik eet minder, ik sport niet en ik verlies nog steeds gewicht!! Wat wil je nog meer?

Marijke Smet

Bedankt voor de info. Besteld!

Miet Pauwels

Pfff ik ben zo druk geweest met de kinderen dat ik nooit tijd heb om iets aan mijn gewicht te doen. Dit klinkt als muziek in mijn oren. Ik ga dit product een kans geven.

Valerie Stevens

DIT MARCHEERT!!!!!! ECHT!!! PROBEER HET NU. GELOOF ME, IK BEN NOG NOOIT ZO SLANK EN GELUKKIG GEWEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!